Despre noi

Ce și de ce facem?

Ne place handmade-ul și dorim să păstrăm și promovăm această îndeletnicire.
Considerăm că într-o societate în care lucrurile, valorile se schimbă foarte repede, produsele confecționate manual sunt o oază de liniște și confort.
Am început activitatea cu invitații și plicuri pentru nuntă, botez, dar în căutarea unor produse mai deosebite, am pus accentul pe jurnale și albume foto handmade.

Fiecare jurnal este legat manual în stil deschis sau închis. Pentru copertă alegem de regulă material textil, deoarece este plăcut la atingere și practic. Albumele foto sunt probabil cele mai diverse ca și formă, culori, materiale, în special cele în stil scrapbook, care ascund diverse surprize și elemente interactive.

Din dorința de a face lucrările cât mai speciale, am folosit hârtie antichizată pentru produsele noastre. Dar așa cum ne plac provocările și lucrurile inedite, am început să producem hârtie reciclată manual. Folosirea acestei hârtii are mai multe avantaje, printre care permite reutilizarea deșeurilor, dar și obținerea unui suport de scris cu textură și culoare unică.

“Încercăm mereu să propunem produse noi, originale, dar de asemenea putem crea împreună un produs care să fie exact cum îl doriți, deci nu ezitați să ne contactați.”

Deshide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
KraftArt
Bună,
Cu ce te putem ajuta?