Despre noi

Ne place handmade-ul și dorim să păstrăm și promovăm această îndeletnicire.

Considerăm că într-o societate în care lucrurile, valorile se schimbă foarte repede, produsele confecționate manual sunt o oază de liniște și confort.

Am început activitatea cu invitații și plicuri pentru nuntă, botez, dar în căutarea unor produse mai deosebite, am pus accentul pe jurnale și albume foto handmade.

Fiecare jurnal este legat manual în stil coptic deschis sau închis. Pentru copertă alegem de regulă material textil, deoarece este plăcut la atingere și practic. Albumele foto sunt probabil cele mai diverse ca și formă, culori, materiale, în special cele în stil scrapbook, care ascund diverse surprize și elemente interactive.

Din dorința de a face lucrările cât mai speciale, am folosit hârtie antichizată pentru produsele noastre. Dar așa cum ne plac provocările și lucrurile inedite, am început să producem hârtie reciclată manual. Folosirea acestei hârtii are mai multe avantaje, printre care permite reutilizarea deșeurilor, dar și obținerea unui suport de scris cu textură și culoare unică.

Încercăm mereu să propunem produse noi, originale, dar de asemenea putem crea împreună un produs care să fie exact cum îl doriți, deci nu ezitați să ne contactați.

Materiale
Pentru a obține lucrări deosebite, folosim desigur materiale deosebite: hârtia reciclată manual, hârtia antichizată, inserții vegetale combinate cu materiale tradiționale de calitate.
Echipamente
În atelierul nostru combinăm procesele de lucru manual, și instrumentele corespunzătoare, cu utilaje moderne de decupat, imprimat, lipit etc. Astfel reușim să păstrăm atât caracterul artizanal, cât și calitatea înaltă a produselor finite.
Echipa
Tot ce găsiți pe acest site sau pe rețele sociale sub numele de Kraft Art, reprezintă munca unui cuplu,nu doar profesional ci și familial. Credem că frumosul va salva lumea și încercăm să contribuim la asta în măsura posibilităților.