Idei de Cadouri Handmade pentru Sărbători

În preajma sărbătorilor  crește forfota legată de cadouri atât prin centrele comerciale, cât și mai nou și în mediul online! Toată lumea vrea să fie originală, să dăruiască ceva ce nu a mai dăruit, să îi surprindă pe cei dragi. de aceea îți propunem câteva idei de cadouri handmade pentru Sărbători.

Se zice că cel mai frumos cadou e cel care îl faci, e cel făcut cu mâna ta. Totuși  acest tip de cadouri sunt din ce în ce mai rare, fie din lipsă de timp sau se dă prioritate altor activități…

Pentru a păstra măcar o parte din miracolul cadourilor confecționate, vă recomandăm câteva produse handmade, făcute cu mult drag pentru a fi dăruite! Sunt făcute din materiale naturale, lucrate manual și sunt unicat!

Albume foto handmade

Albumele foto handmade sunt niște produse deosebite, care dau un plus de individualitate colecțiilor Dvs de fotografii. Ele sunt foarte diverse în ceea ce privește dimensiunea, numărul de pagini, dar și tehnica de confecționare. Majoritatea sunt produse unicat, dar pot fi refăcute și la comandă.

Jurnale handmade

Jurnalele handmade nu este doar  caiete pentru notițe. Confecționate cu drag și cu mare grijă pentru a vă păstra cele mai profunde gânduri și sentimente.

Jurnale tematice

Jurnalele tematice sunt concepute pentru anumite evenimente sau perioade din viață: sarcină, nuntă, botez, călătorii etc. Majoritatea lor au filele interioare pre-tipărite cu diverse titluri, tabele, scheme legate de tematica jurnalului.

Pentru vizualizări mai detaliate vizitați canalul nostru pe Youtube!

Alte produse handmade găsiți aici!

Deshide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
KraftArt
Bună,
Cu ce te putem ajuta?