Jurnalele tematice de la Kraft Art – Pasiune și culoare

Ce sunt aceste jurnale tematice?

Tradițional, jurnalele lucrate manual au foi veline în interior. Nu este o regulă scrisă, dar majoritatea artiștilor handmade optează pentru această variantă. Despre ce hârtie e cel mai bine de folosit, am relatat în alt articol.

Dar aceste jurnale tematice ale noastre nu sunt chiar tradiționale sau obișnuite. Deși sunt și ele cusute manual (în majoritatea cazurilor), se lucrează la ele cu aceeași migală, însă fiecare din ele are un anumit scop și nu prea poate fi folosit ca un jurnal velin.

Cele mai populare jurnale tematice ale noastre sunt jurnalele pentru mămici sau pentru bebeluși, depinde din ce parte privim 🙂 . Ele ajută mămicile să păstreze cele mai dragi amintiri sub formă de poze sau notițe. De regulă sunt în format A5, cu legătorie de tip închis și cu pagini imprimate. Probabil la început e mai complicat să începi a ține un jurnal al bebelușului, dar odată completat, el devine un rezumat al copilăriei, care poate fi răsfoit oricând cu nostalgie.

Desenele din interior sunt pastelate, liniștite, iar titlurile paginilor sunt sugestive și ajută mămicile să își organizeze gândurile. Sunt modele pentru fetițe și băieței sau modele generale, care sunt potrivite pentru ambii. Urmăriți noutățile, deoarece periodic completăm cu modele noi.

Unele modele au și varianta de album, care este puțin mai mare și unde accentul este pus pe fotografii, nu pe text.

De asemenea un jurnal tematic, la fel de popular este jurnalul de sarcină. El ajută viitoarele mămici să țină o evidență a celor mai importante lucruri care se petrec în timpul sarcinii.

Jurnalul miresei face și el parte din același ciclu de jurnale, care ajută la organizarea mai eficientă a evenimentului.

Alte tipuri de jurnale tematice sunt jurnalele de călătorie și  cele culinare, dar despre ele vom vorbi într-un alt articol în curând.

Deshide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
KraftArt
Bună,
Cu ce te putem ajuta?