Hubrifair – Târg de Dragobete – Primul târg din Iași pentru noi

târg handmade, expoziție handmade, hubrica, handmade Iași, jurnale handmade

Deși am scris mai demult că târgurile și expozițiile de handmade sunt un instrument foarte bun atât pentru promovare, cât și pentru ceva vânzări, ne-a luat ceva timp să ieșim și noi la un eveniment de acest gen în locația nouă.

Aici aș veni cu ceva recomandări pentru cei care la fel vor să facă primul pas.

  • Dacă ești la început, nu trebuie să aștepți să fii invitat! La această etapă tu ești cel care trebuie să își găsească o cale de ieșire. În cazul nostru, e a 5-a sau a 6-a oară când scriem diferitor organizatori de evenimente handmade, și prima când am primit un răspuns efectiv. Nu că am fost refuzați anterior, dar nu ni s-a răspuns de regulă sau deja era târziu.
  • Pregătește-ți bine produsele și fii gata să vorbești despre fiecare din ele. Orice produs handmade are o istorie care se merită a fi auzită.
  • Fii atent(ă) la prețuri! Un preț prea mare, îți poate ține la distanță pe potențialii clienți, iar un preț mic poate să nu acopere efortul tău plus cheltuielile directe legate de eveniment. Ai putea folosi niște reduceri de preț, cu condiția că să fie clar că în alte circumstanțe, prețul va fi altul.
  • Comunică cu ceilalți participanți. O să te convingi că îți pot fi mai curând prieteni decât concurenți. Nu există lucruri identice în handmade, iar fiecare din voi își va găsi cumpărătorul pentru produsele sale.
  • Încearcă să aduci produse diverse, cel puțin ca preț! De regulă vizitatorii expozițiilor nu sunt dispuși să cheltuie sume mari. E mai curând o cumpărătură de impuls, ceea ce face ca prețul să fie decisiv uneori.

Mai jos veți găsi niște imagini de la eveniment și linkuri către pagini de facebook unde puteți urmări ce se mai întâmplă în lumea handmade-ului în Iași.

Hubrica

Kraft Art 

târg handmade, expoziție handmade, hubrica, handmade Iași, jurnale handmade

Deshide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
KraftArt
Bună,
Cu ce te putem ajuta?