Categorie: Produse noi

Invitații din hârtie reciclată manual

Invitații din hârtie reciclată manual

Invitații din hârtie reciclată manual  – când dorești ceva cu adevărat special. Fiecare filă este confecționată manual și are o textură individuală.

Ne place să creăm produse unice, de aceea vă putem propune și un design deosebit, care va purta amprenta personalității Dvs.

Putem crea și celelalte produse adiacente: plicuri, carduri de masă, din aceeași hârtie pentru a păstra stilul sărbătorii Dvs.

Prețurile variază în dependeță de tiraj, caracteristici hârtie, tipul de tipar etc.

Tirajul minim este de 20 de bucăți/produs.

Pentru invitații, prețul începe de la 7 lei/buc, plicuri – de la 5 lei, name-card – de la 2 lei.

Prețul include designul existent și tehnoredactarea (text, nume).

Dacă se dorește un design nou, prețul pentru acesta începe de la 100 lei, și depinde de complexitatea acestuia.

Pentru orice alte detalii sau precizări, nu ezitați să ne contactați și vom alege împreună varianta optimă pentru Dvs.

 

jurnal pentru amintiri

Jurnal pentru amintiri

Majoritatea jurnalelor noastre sunt în format mic (A6 sau A5). Dar de această dată, ni s-a solicitat un Jurnal pentru amintiri, de aceea am optat pentru formatul A4. Rezultatul a depășit așteptările noastre.

Datorită dimensiunilor impunătoare, am ales pentru copertă carton de legătorie de 3mm, pe care l-am îmbrăcat în tr-o pânză de bumbac cu un imprimeu elegant.

Interiorul este din hârtie volumetrică de culoare ivory de 80g și conține 400 de pagini.

După multe ore de muncă, am fost încântați de ce a ieșit, sperăm să vă placă și vouă:

Poți crea un model de jurnal în stil coptic aici

Urmăriți-ne pe facebook pentru noutăți!

jurnal handmade minge

Jurnal Handmade cu minge

Handmade-ul este și el un fel de sport, care necesită îndemânare, exerciții, perseverență și precizie.

Am acceptat o nouă provocare de la un client și am creat un jurnal pentru un microbist.

În loc de tradiționalele noastre animale în stil geometric, am brodat o minge, stilizată și ea, deoarece formele rotunde nu pot fi redate cu această tehnică de decorare.

Mai jos vedeți ce ne-a reușit:

Mai multe jurnale handmade aici.

Urmăriți-ne și pe facebook.

hartie reciclata manual

Hartie reciclata manual de la Kraft Art

Hartia reciclata manual (sau hartia manuala) este o posibilitatea de a da o viață nouă deșeurilor din hârtie. Este cunoscut faptul că artiștii care se ocupă cu scrapbooking sunt  chițibușari. Avem zeci de cutii și cutiuțe cu tot felul de accesorii, hârtii de diferite dimensiuni, culori și grosimi. Chiar și cele mai mici, pe care oricine altcineva le-ar arunca, le păstrăm cu grijă pentru că vom avea nevoie de ele cândva, poate … 🙂

De unde luăm materia primă?

Hârtia care rămâne de la rotunjirea (tăierea) jurnalelor ar părea imposibil de folosit, reprezentând  fâșii foarte înguste.  Uneori o folosim ca umplutură în cutiile pentru livrări, pentru a înlocui folia cu bule cu ceva mai natural.

Iar pentru deșeurile de hârtie care chiar nu pot fi folosite în niciun fel, am găsit o soluție interesantă și practică: hârtia manuală.

Aproape orice hârtie (mai puțin cea cretată, pe care nici nu o folosim) poate servi ca materie primă pentru producerea hârtiei handmade.

Ce culoare poate avea hartia reciclata manual?

Cu ajutorul coloranților naturali (ceai, cafea, curcuma etc) sau artificiali, putem crea hârtie manuală de diferite culori. Este totuși important să precizăm că este aproape imposibil să repetăm identic un tip de hârtie (chiar și cea albă).  Materia primă este întotdeauna diferită, iar rezultatul final poate fi mai mult intuit, decât controlat. Pentru a avea totuși o oarecare stabilitate, sortăm hârtia destinată reciclării după tip, culoare și alte proprietăți care pot influența rezultatul final.

Uscarea hârtiei o facem în mod natural, deoarece la folosirea unei prese, în special termice, hârtia riscă să își piardă textura și uneori culoarea.

Această hârtie poate fi folosită pentru producerea de plicuri, invitații, decorațiuni, dar și ca suport de scris pentru mesaje speciale.

Este posibilă colaborarea pentru tiraje mai mari, iar dacă sunteți interesat, contactați-ne pentru a vă face o ofertă.

Puteți comanda hârtie handmade aici.

Urmăriți-ne și pe facebook.

album foto handmade, album winnie pooh, album foto bebelus,

Album foto Winnie-the-Pooh și prietenii săi

Imaginația creatorilor de handmade poate fi întrecută doar de ce a clienților lor )

Astfel am primit o comandă de un album cu Winnie the Pooh, pentru un bebeluș.

Am ales culoare galbenă pentru paginile din interior, ceea ce a creat un aspect plăcut, cald.

Pentru a-l face mai interesant de răsfoit,  l-am decorat cu elemente de scrapbooking, dar și cu imagini cu Winnie și prietenii săi.

De asemenea albumul are câteva pliculețe în care pot fi păstrate tot felul de fotografii mici, cărți poștale sau alte chițibușuri. În aceste plicuri am pus și niște surprize care vor putea fi folosite la decorarea ulterioară a albumului.

Dimensiune: 15×21 cm

Pagini: 40

album foto handmade, shaker box, album foto scrapbook, scrapbooking shaker box

Album foto handmade cu shaker box

Album foto handmade în culori autumnale!

Acest album, are 12 pagini cartonate, care pot cuprinde peste 145 de fotografii de diverse dimensiuni, dar în principal 9x13cm și 10×15 cm.

Pare incredibil cum pot încape atât de multe poze, dar construcția albumului permite într-adevăr acest lucru.

Albumul conține multe elemente interactive, care trebuie deschise, desfășurate, dezlegate, transformând răsfoitul pozelor într-un proces distractiv, în special dacă participă și cei mici.

Pe o pagină încap și peste 15 poze. De asemenea între pagini sunt buzunare în care găsiți planșe pe care pot fi lipite poze.

Pe coperta, dar și pe una din paginile interioare este câte un shaker box.  În dependență de pagină și locație,  pozele pot fi atât lipite, cât și fixate în spațiile predefinite.

 

Pe ultima pagină, într-un buzunar special sunt planșe pentru poze suplimentare. De asemenea sunt și câteva plicuri mari (20×15 cm) în care puteți păstra și cărți poștale, articole din ziar sau de ce nu primele desene ale bebelușului.

 

Acest album poate fi confecționat la comandă! Scrie-ne în comentarii, pe pagina de contact sau pe pagina de facebook.

jurnal culinar, jurnal handmade, jurnalul cofetarului, jurnal handmade la comanda

Jurnalul Cofetarului – jurnal culinar handmade personalizat la comandă

Am scris anterior despre handmade că ar fi transpunerea fizică a ideilor și imaginației meșterului. Și chiar dacă aproape fiecare produs de-al nostru e unic, unii oameni vor ceva mai aproape de necesitățile lor. Suntem mereu gata să acceptăm provocări ca să depășim ceea ce am făcut anterior și să surprindem plăcut clienții noștri.
Recent am creat 2 modele de jurnale culinare pe care le-am plasat și pe facebook. Am primit însă și o solicitare de jurnal pentru cofetar. Dacă ne-a reușit sau nu, puteți evalua după imaginile de mai jos:

Jurnalul conține șapte categorii, delimitate de separatoare colorate. Spira metalică asigură rezistență și comoditate în utilizare.

Vrei și tu ceva similar? Scrie-ne în comentarii, pe pagina de contact sau pe pagina de facebook.