Categorie: Tutoriale

Planificatoare 2020

Tu cum începi anul?

Fiecare început de an ne provoacă să facem planuri. Și dacă tot vom privi de multe ori la calendar, de ce să nu facem unul drăguț și stilat după gustul nostru. Ai nevoie doar de câteva coli de hârtie, niște pixuri colorate și imaginație! Urmăriți-ne canalul de youtube pentru a vedea primii toate cele 12 planificatoare!

tutorial marturie

Tutorial Marturie – Cutie Handmade – Cu 1 2 3 Punch Board

Cu acest board pot fi create multe plicuri, fundițe, dar și cutiuțe foarte drăguțe, fără lipici sau foarfece!

felicitare de Crăciun tutorial

Felicitare Handmade pentru Crăciun

Dacă nu reușești să găsești o felicitare pe plac, o poți face așa cum o dorești )

ateliere creație klipa kraftart

Atelierele de creație de la Klipa

Am făcut cunoștință cu Elena la un eveniment organizat de Hubrica, și de acolo au pornit primele discuții despre organizarea unor ateliere.

După ceva timp am convenit să petrecem două ateliere în cadrul seriei de evenimente Atelierele Creative Klipa – Toamna 2018.

Primul atelier a fost  Jurnal Cusut manual. Puteți încerca să confecționați singuri un jurnal, urmând instrucțiunile de aici.

A fost o activitate cu un nivel de complexitate peste medie, deoarece implica mai multe etape și necesita anumite abilități de lucru. Ce au reușit să facă participanții, vedeți mai jos:

 

Cel de-al doilea atelier a fost Album Foto tip acordeon. Instrucțiunile pentru confecționare le găsiți aici.

A fost ceva mai simplu decât primul, dar la fel de captivant și cu  rezultate foarte diverse, pe care le puteți urmări mai jos

Produse similare puteți găsi în magazinul nostru.

A fost o experiență extraordinară pe care sper să o repet cât de curând.

set de plicuri handmade

Plic Handmade Tutorial

Sunt mai multe modalități de a confecționa un plic handmade, aici aveți doar una din ele. Urmăriți  video-ul Plic handmade tutorial pe canalul nostru  de youtube. Adresați orice întrebare care vă interesează în comentarii.

Alte tutoriale aici!